Over MorocConsult

MorocConsult, een toonaangevend consultancy bedrijf, biedt een uitgebreid aanbod van ondersteuning, variërend van strategisch advies tot operationele efficiëntie en Corporate Finance aan.

01. Market Insights

Door onze jarenlange ervaring en lobbywerk lokaal kunnen we strategisch advies geven vooraleer u investeert in Marokko.

02. Investeringen

Marokko is in volle groei en dit op constante wijze waardoor het interessant is om te investeren in lokale bedrijven.

03. Offshoring

Voor de delokalisatie van uw projecten in Marokko kunnen wij u bijstaan met raad en daad. Wij begeleiden u van A tot Z voor uw volledig project.

MorocConsult

Wie We Zijn

MorocConsult is een divers team met multi-sector expertise en met uitgebreide ervaring van meer dan 20 jaar en dit vooral op het gebied van consultancy voor Belgische en overige Europese investeerders in Marokko en Afrika. Dit toegewijde team wordt versterkt door de vaardigheden van een netwerk van expert-partners, zowel in Marokko als internationaal.
Voor al uw investeringen in Marokko zorgen wij voor advies op volgende vlakken: marktonderzoek, bedrijfsstrategie, publieke strategieën, staffing, operationele efficiëntie, management en organisatie, etc. Wij ondersteunen onze klanten in hun ontwikkeling door het structureren van projecten en een visie op advies gestuurd door impact. Door ons jarenlang lobbywerk hebben wij tevens een stevig lokaal netwerk in het bedrijfsleven, alsook bij de officiële overheidsinstanties.

Investeer in Marokko | MorocConsult


Contacteer Ons